Over haveabeer

Vanaf het moment dat ik mijn allereerste echte biertje dronk – ik weet het nog goed, het was tijdens een schoolreis naar Praag – was ik verkocht. In de loop der jaren ben ik meer gaan proeven en drinken en inmiddels ben ik wel een redelijke beer geek geworden.

Ergens tijdens mijn carriere kwam ik erachter dat ik schrijven leuk vind, net als (online) marketingen en een beetje knutselen met websites. Combineer dit met een gezonde liefde voor bier, en dan krijg je uiteindelijk haveabeer.nl!

Wat ik superinteressant vind aan bier is dat je met – in de basis – redelijk simpele ingrediënten zóveel verschillende smaken kunt maken. Hoppig en bitter, chocolade-achtig, kruidig, zout of superzuur: je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken – met bier kan alles!

Af en toe kom ik (soms wel, soms niet) toevallig in het buitenland gave brouwerijen of cafe’s tegen, die plekken verzamel ik en die kun je hier vinden. Op deze website probeer ik wat tips en informatie te geven over alles wat met bier en het consumeren ervan te maken heeft. Boeken, nieuwe biersmaken, bier-wahhanaves en andere gave dingen waarvan je het bestaan misschien nog niet wist – en meer.

Heb je vragen, opmerkingen of een briljant idee? Neem dan vooral eens contact met me op!

Proost,

Mart

Mart van haveabeer